Book en tid
Åben menu

Stærk Senior + 55 år

Smerter eller gener i kroppen er hæmmende for hverdagen og den daglig fysisk aktivitet.

Jo ældre vi bliver - jo mere har vi behov for at holde kroppen stærk så vi opretholder en sund, stærk og aktiv krop.
Det er samtidig rigtig vigtigt og af stor betydning i forebyggelsen af livsstilssygdomme, at vi er aktive og har en god grundform hele livet.

Tilpasset seniortræning

Holdet er oprettet til de seniorer der har en skavank i led, sener eller muskler, og som gerne vil være fit for fight. Den tilknyttede fysioterapeut tilpasser deltagernes træning løbende, således at deltagerne opnår størst muligt udbytte af træningen. Inden opstart på holdet skal deltageren individuelt til en opstartskonsultation hos fysioterapeuten, hvor deltagerens skavanker og behov afdækkes. Det har betydning for de hensyn og tilrettelæggelsen af den individuelle træning undervejs. 
Træningen tilrettelægges variende med inddragelse af bolde, elastikker, maskiner og konditionstræning. Der er fokus på balance, stabilitet og styrke.

Forløbet

Du tilmelder dig et holdforløb på 10 x holdtræning i 5 uger, da 2 træninger om ugen giver størst effekt. Du skal have deltaget på de 10 træninger inden for 8 uger. Vi afholder jævnligt informationsmøde.

Træningen foregår
Hos Fit&Sund samt proaktiv i Dagnæs, Strandkærvej 87 1. sal, 8700 Horsens

Løbenede opstart på holdet. Vi træner mandage og torsdage kl. 12.00 - 12.45

Pris
Introtilbud: 10- turs kort 1.299,-.* (Normalpris 1.699,-) betaling inden opstart. 

*Du skal have deltaget på de 10 træninger inden for 8 uger.

Tilskud
Du har mulighed for tilskud fra "danmark" og visse sundhedsforsikringer. Ved tilskud fra "danmark" kræves det at du har en skavank, hvilket fysioterapeuten fagligt kan vurdere. Maksimalt tilskud fra "danmark" ved deltagelse på alle holdtræninger resulterer i en pris på kr. 666,- for holdforløbet.

Tilkøb 
Medlemskab af Fit&Sund i 2 mdr.  kr. 400,- (normalpris 249,-/299,- pr.mdr.)

bubblemedia