Book en tid
Åben menu

Diætist, vane- og overspisningscoach

Om det handler om at opnå et vægttab eller at spise, så du undgår/forværrer livsstilssygdomme, kan det være svært selv at overskue, hvad må, skal og burde jeg spise.

Slut med forbudt

Forbud giver dig endnu mere lyst til alt det, du forbyder dig selv – derfor ender du tit med at overspise, når du har opgivet din kur. Diætist Mette Høj har stor fokus på, at det skal være lækkert og passe ind i din hverdag – ellers når du aldrig i mål.  

Vane- og overspisningscoach

Måske du er typen, som spiser med følelserne, eller som spiser mere, end du er bevidst om i løbet af dagen. Ved at fastlægge dine vaner kan hun hjælpe dig med nye sunde vaner – der varer ved.

- For mig handler sundhed ikke om restriktioner, forbud og alt-eller-intet-tanker. Derimod handler det både om glæde, livskvalitet og det at have en afbalanceret livsstil. Altså både psykisk og fysisk velvære.

I mit arbejde som klinisk diætist tager jeg udgangspunkt i DIG: dine vaner og din hverdag, for at vi sammen kan finde frem til de redskaber og værktøjer, som kan hjælpe DIG til at skabe den forandring, du ønsker, og som også efterfølgende varer ved. – Klinisk diætist Mette Høj

Læs mere og book tid online her 

- her kan du også booke 10 min. uforpligtende samtale med diætisten. 

Diætisten kan hjælpe dig med:  

 • Vægttab

 • Type 2 diabetes

 • Hjertekarsygdomme eller forhøjet kolesterol

 • Forhøjet blodtryk

 • Irritabel tarm, luft i mave, mavegener

Individuel eller gruppebaseret undervisning

Foregår i: 
Dagnæs eller Sundhedshuset

Kontakt:
E: horsens@proaktivdiaetist.dk
T: 5181 6219

Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" 

 

 • Jeg har de sidste par år været igennem en personlig livsstilændring, hvor det blandt andet har lykkes mig at opnå et stort vægttab. Det har også indebåret at jeg har måttet kigge på min kost udover den træning jeg ellers ligger for dagen. Men i løbet af de par år har jeg selvfølgelig draget mig en del erfaring indenfor for kost-området, hvor jeg både har læst op, uddannet mig og mødt personer som jeg har opnået viden af.

  Men det betyder ikke at jeg ikke stadig har brug for sparring og råd til at få justeret og skruet på nogle ting.

  Derfor valgte jeg at benytte mig af proaktiv Diætist og Vanecoach, hvor jeg startede med en behagelig opstartssamtale, hvor jeg kom ind på min situation, hvordan jeg ønskede hjælp til først og fremmest at bibeholde mit vægttab, men samtidig lige få hul på den byld, så den sidste håndfuld kilo jeg ønsker at tabe, vil blive realistisk at opnå.

  Jeg har efterfølgende haft en opfølgningssamtale og booket en ny et par måneder ude i fremtiden, så vi kan følge lidt op på de punkter vi har aftalt imellem os og eventuel se om der er noget der fungere eller ej, så man kan få rette og justeret til. Jeg har derfor haft rigtig god gavn af at være forbi proaktivs diætist og kan varmt anbefale dem, hvis man har brug for gode råd og sparring omkring kost og sund livsstil.

  Ronni, 35 år

bubblemedia