Book en tid
Åben menu

Be Activated – slip af med dine smerter

Få dit naturlige bevægemønster igen

Skader, smerter og overbelastninger kan opstå, fordi vores krop benytter sig af uhensigtsmæssige bevægemønstre i hverdagen og under træning. Over tid sætter det vores krop i fare, og det sker typisk fordi musklerne i vores kropskerne ikke fungerer tilstrækkelig eller i nogle tilfælde helt er ”slukket” for.

Musklerne i din kropskerne er essentielle for at du kan fungere optimalt. Ineffektive eller ”slukkede” muskler i dette område medfører, at muskler udenfor din kropskerne - dvs. arme, ben eller hoved - lig pludselig skal overtage de opgaver, som de ineffektive eller slukkede muskler burde lave. Kroppen begynder helt uden din viden af kompensere. Når du bruger din krop, benytter du altså helt ubevidst andre muskler og andre bevægemønstre end det kroppen egentlig er beregnet til. Som følge af dette kan du over tid opleve overbelastninger i kroppen, der kommer til udtryk som smerter i muskler, led og sener eller som tilbagevendende hovedpine.

Tænd for din krop igen
De ”slukkede” muskler i kroppen kan tændes igen med Be Activated. Be Activated genstarter simpelthen dit neuromuskulære system, så styrken og fleksibiliteten i de ”slukkede” muskler vender tilbage. På den måde begynder kroppen automatisk at benytte de rigtige muskler på de rigtige tidspunkter, og med den kraft og i det mønster de oprindeligt er bygget til.
Selve behandlingen foregår med simple tryk på bestemte stedet på din krop, efterfulgt af enkelte test og bevægelser. Du vil opleve, hvordan din krop kan lave et øjeblikkeligt skift, der giver målbare og positive forandringer i modstandskraft, fleksibilitet og styrke, så din krop igen vil kunne arbejde med den rigtige kraft og i det
mønster den er programmeret til – endda mere effektivt.

Hjælp til selvhjælp 
Efter en behandling vil du med det samme kunne mærke effekten, men fordi du hele tiden udsættes
for stimuli, der potentielt kan sende dig tilbage i den gamle vane og med de uhensigtsmæssige bevægemønstre, vil du have brug for at skulle aktiveres igen. Som en del af behandlingen lærer du
derfor selv at aktivere punkterne på kroppen. Det er ganske let, når man først har lært det og kan gøres lige meget hvor du er.

Læs om 39 årige Jacob – der ikke længere har brug for morfin for at kunne holde smerterne ud efter Be Activated

Idrætsskader
Vi oplever ofte idrætsudøvere - unge som gamle - der igen og igen bliver skadet.  En undersøgelse med Be Activated vil hjælpe dig til at forstå, hvorfor dine skader opstår og hvordan din krop kompensere. Ved at lære teknikkerne fra Be Activated, kan du blive skadesfri og nedsætte risikoen for tilbagefald betragtelig. Be Activated genstarter dit neuromuskulære system, og hjælper dig med at udføre bevægelser på den rigtige måde. Og den rigtige måde er speciel vigtig i sport, hvor der ofte stilles store krav til din krops evne til at yde den rigtige styrke og stabilitet med den rigtige
hastighed og balance.
Udover at nedsætte risikoen for skader, kan Be Activated hjælpe dig til at øge din performance og præstere bedre. Sportsstjerner som Michael Jorden, David Beckham, John McEnroe og Jack Nicklaus har alle oplevet effekten af Be Activated. Og resultaterne kan være utrolige - en aktiveret krop vil hurtig skifte fra en tilstand af spænding, smerte og nedsat styrke til en stærk, stabil og afslappet tilstand med fremragende ydeevne! Be Activated vil øjeblikkelig og måleligt forbedre din styrke, power, fleksibilitet, hurtighed, balance og koordination. Se billede.

Uforbederlige smerter
Smerter der er uforbederlige til trods for mange og måske forskellige behandlinger, skyldes ofte at
ÅRSAGEN til smerten kommer et andet sted fra. I stedet for at blive ved med at behandle og stresse på det der smerter, tager Be Activated udgangspunkt i hvorfor der ikke opleves en vedvarende bedring, og efter en grundig undersøgelse, aktives de ”slukkede muskler” så du igen bevæger din krop naturligt.

Ofte er der flere komponenter end blot det fysiske, som spiller ind ved disse vedvarende og
uforbederlige smerter, og specielt skal man ikke undervurdere hvad stress og følelsesmæssige nedture
kan have af betydning for dine smerter og den måde din krop fungere på.

Bliv en bedre udgave af dig selv!
Lærer du Be Activated vil du opleve hvordan din krop vil skifte fra en tilstand af spænding, smerte og
nedsat styrke, til en stærk og afslappet tilstand med fremragende ydeevne! Ved at benytte Be
Activated kan du udnytte din krops fulde potentiale!

Se video med fysioterapeut Henrik Søndergaard, som fortæller om Be Activated.

Ring til receptionen og bestil en tid nu

Godt til:

 • skadesforebyggelse
 • uforbederlige smerter/skavanker
 • idrætsskader/skavanker
 • præstations forbedrende
 • fysisk/mental stress

Pris:

Første gang:

 • 60 min. kr. 599,- 

Efterfølgende:

 • 60 min. kr. 499,-
 • 45 min. kr. 399,-
 • 30 min. kr. 299,-

Kontakt:
E: kontakt@proaktivteam.dk
T: 5181 6219

 • Proaktiv

  Mit navn er Rune, jeg er 40 år gammel, familiefar og selvstændig indenfor bilpleje. Jeg har i mange år døjet med min ryg og især lænden med mange smerter. Når smerterne var værst, kom som smæld i lænden, var jeg sengeliggende og kunne for eksempel ikke selv komme på toilettet. Musklerne i lænden træk sig så meget sammen, at smerten var ulidelig. Jeg har i mange år fået smertestillende hos lægen som har hjulpet en smule og taget toppen af smerterne, men kun i kortere perioder. Det har betydet min bevægelighed har været meget unaturlig, stiv og hæmmet.  Det har gjort meget for mit humør og generelle livskvalitet i negativ retning at have konstante smerter og gå at være bange for hvornår næste smæld kom.

  Da jeg startede i Be Activated forløbet hos Henrik Søndergaard hos Pro Aktiv i Horsens havde jeg givet op og vænnet mig til tanken om at leve med min dårlige lænd og smerterne. Allerede ved første konsultation hvor jeg blev testet og aktiveret forsvandt smerterne og jeg fik min naturlige bevægelighed tilbage. Jeg følte en stor lettelse og lethed i kroppen jeg aldrig tidligere har oplevet. Jeg vil beskrive det som ren magi intet mindre.

  Jeg har fået teknikker til at aktivere min egen krop som jeg laver hver morgen, aften og lige før træning. Jeg kan mærke en stor forskel i ydeevne og bevægelighed ved at lave teknikkerne lige før træning. Det er som om alle muskler i de aktiverede områder bliver vækket og er klar til at yde maks. Det er vildt som smerterne og irritationen i ryggen forsvinder. Det lyder måske som noget værre vås, men jeg kan kun opfordre andre med lignende problematikker, at kontakte Pro Aktiv Horsens og starte i et Be Activated forløb hos Henrik Søndergaard.

  Jeg er i forbindelse med forløbet begyndt at træne 3-4 gange om ugen i Fit og Sund efter et nøje tilrettelagt træningsprogram af Henrik Søndergaard, der har fokus på min core, balance og funktion, hvilket er vildt motiverende og giver fantastisk velvære.

  Det er ikke som jeg normalt forbinder med at træne i fitness at jeg er helt udkørt efter hver træning. Jeg går derfra hvor jeg har ydet noget, men samtidig får mere energi og et langt bedre humør.

  Forskellen i min bevægelighed og smerteniveau fra før jeg startede i forløbet og til nu er en verden til forskel. Jeg har stadig lidt smerter og irritation fra tid til anden i lænden, men slet ikke i samme grad som før forløbet. Kombinationen af Be Activated, træningslokalet og tur til kiropraktor i ny og næ er opskriften for mig til en aktiv, positiv og smertefri hverdag.

  Jeg giver Proaktiv Horsens min varmeste anbefaling og en speciel tak til Henrik Søndergaard for at ændre min hverdag og syn på fremtiden. 5/5 stjerner og gerne flere hvis det var mulligt

  Rune 40 år

 • Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere.

  Det er det bedste, der er sket for mig. Fra at have problemer med at sove om natten, spise rigtigt mange smertestillende piller og have ondt i ryggen hele tiden til, at jeg nu KAN sove en hel nat uden problemer, er utroligt. Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere. Jeg har fået meget mere energi og overskud. En helt igennem fantastisk behandling. Vil 100 % anbefale Be Activated!!!

   

   

  Karina Cornelsen

 • Mit liv er helt anderledes

  Da jeg startede ved Henrik Søndergaard (Be Activated fysioterapeut), havde jeg ondt i lænd og nedre dele af ryggen. Jeg har været sygemeldt fra mit arbejde som maler siden 1. august, men har haft ondt siden april måned.

  Men lad mig nu starte helt fra begyndelsen.

  Jeg har været super stresset i 10 måneder på familiefronten. Det kom alt sammen i orden i juni måned, alt er næsten perfekt, men stadig presset, og vi som familie prøver at få det bedste ud af det. I juli måned får min mor konstateret kræft, og hele min verden bryder helt sammen. Hun er nu blevet opereret og er startet på kemoterapi.

  Nå, men mit forløb startede ved Henrik Søndergaard i august. Han lavede nogle øvelser med mig, og hele min krop skreg af smerte; men det kom ikke til udtryk. Han trykkede mig bag ørerne og sagde bagefter: ”Hvor er du henne? Normalt vil folk vride sig af smerte og bede mig stoppe.” Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kunne mærke det; men jeg var et helt andet sted. Min verden var forsvundet, og jeg følte, jeg gik rundt som en zombie. 

  Vi lavede flere øvelser, og efter hver øvelse skulle jeg gå rundt i rummet og fortælle Henrik, hvad jeg følte. Det var mega grænseoverskridende til at starte med. Vi snakkede meget om, hvordan jeg havde det, og jeg begyndte at græde. Jeg lå nok og græd i 45 min.; men det var godt. Henrik er meget støttende og hører, hvad jeg siger.

  Jeg har grædt meget, været vred og skuffet over mig selv som person. Men jeg har knoklet videre med behandlinger. Henrik har en helt særlig evne til at få én til at slappe helt af og er super venlig at snakke med. Jeg har lov til at ligge og græde over livet, mens han trykker og laver øvelser.

  Jeg har nu været hos Henrik 4 gange, og mit liv er helt anderledes. Jeg er mere glad og kan løbe på trapper fra kælder til 2. sal uden at få ondt. Jeg er klar til at begynde at løbe igen, og jeg glæder mig.

  Henrik har vendt op og ned på mit liv. Han har fået mig til at tænke over, hvad jeg gør og ikke gør for at holde mig selv glad. En stor del har været at give afkald på et stressende selvstudie, og jeg har i samarbejde med mit arbejde ladet mig opsige. Jeg har været hjemme en uge nu uden at tænke på arbejde og studie og kan mærke, at når jeg kun har mig selv at tænke på fra kl. 7 til 16, så har jeg det faktisk godt. Jeg bearbejder de følelser, jeg har sloges med det sidste år, og jeg kan mærke, at jeg er ved at være hel igen, og det kan min familie også mærke.

  De samtaler, jeg har haft med Henrik, har rykket mig i den positive retning.

  Det, jeg har lært af dette forløb, har været, at jeg SKAL huske at lytte til min krop.

  Theresa

 •  Med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Jeg er 15 år og spiller fodbold. Jeg har døjet meget med ømhed i mine knæ i flere år.

  Jeg har været ved egen læge, der mente, det skyldtes, at mine knæskaller var ru på inderside. Jeg har været ved kiropraktor, der mente, smerterne skyldtes, at min inderste lårmuskel ikke var så udviklet som den yderste, og jeg derfor gik "indad" med knæene. En anden mente, det skyldtes, jeg var vokset meget på et år.

  Jeg er blevet scannet og har forsøgt med indlæg i skoene.

  Smerterne har været meget on & off, og det har været ret frustrerende - både for mig selv, men også for min fodboldtræner og mine holdkammerater. Jeg vidste aldrig, om jeg var kampklar - nogle gange vidste jeg det først på spilledagen.

  Ved et tilfælde hørte min mor om Henrik og Be Activated - og det har været min redning!

  Det viser sig, at det slet ikke er mine ben, der volder problemer, men manglede styrke fra hoften. Med få behandlinger og enkelte hjemmeøvelser bl.a. med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Derfor kan jeg klart anbefale denne behandlingsmulighed til andre.

   

   

  Laura, 15 år

 • Efter første behandling forsvandt smerterne

  Magnus spiller fodbold og havde i lang tid døjet med smerter på ydersiden af hofterne og lårene.

  Vi kontaktede Henrik Søndergaard, som er yderst kompetent indenfor sit fag. Han introducerede os for konceptet Be Activated, som Magnus med det samme responderede meget positivt på.

  Efter første behandling forsvandt smerterne, og Magnus fik nogle øvelser, som han skulle lave hver dag samt aktivere nogle trykpunkter. Efter anden behandling træner han nu tre gange om ugen plus kamp - uden smerter. Vi kan ud fra egen erfaring klart anbefale Be Activated. 

   

   

  Magnus, 14 år

 • Jeg er totalt fan !

  Jeg arbejder som fitnessinstruktør og træner selvfølgelig også i min fritid. Det var mig derfor en gåde at jeg blev ved med at få helt forfærdelig ondt i ryg og lænd. Almindelig fysioterapi, akupunktur og kiropraktor var over år prøvet af, uden nogen langtidseffekt. Så blev jeg 'prøveklud' hos Henrik. Fra første behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Efter 3 behandlinger var smerterne væk og min krop markant stærkere. Jeg anbefaler Be Activated til alle vores medlemmer, jeg er totalt fan!

  Kristine Rørbech Nortvig, 32 år

 • Fra at have ondt - til ingen smerte

  Jeg er elev på BGI Akademiet på håndboldlinjen. Jeg er rigtig glad for at have været så heldig at prøve Be Activated, da det har hjulpet mig med at komme af med min skinnebensbetændelse på bare fire behandlinger.

  Jeg er gået fra at have ondt, når jeg går, - til ingen smerte overhovedet, og til at jeg nu kan begynde at løbe igen.

  Mine øvelser derhjemme har bestået af vejrtrækningsøvelser og at trykke på kun to aktiveringspunkter på mig selv. Det er øvelser, der kan laves hvor som helst og når som helst, og det har gjort det meget lettere at få det gjort, når jeg har travlt.

   

   

  Pauline, 19 år

 • BeActivated har ændret min opfattelse af smerter i kroppen...

  Jeg havde længe haft ondt under fødderne ved gang og til træning. Trods utallige pauser fra træning, for at give kroppen ro, blev det ikke bedre. Efter bare 2-3 behandlinger, hvor åndedrættet og simple tryk ved hoftebenet blev aktiveret, forsvandt smerterne i og under fødder. For første gang i lang tid kunne jeg trække vejret helt ned i maven og det bedste af det hele var faktisk, at jeg oplevede en enorm lethed og afslapning i hele kroppen.  Når jeg i dag mærker træthed og smerter i kroppen sørger jeg for at lave vejrtrækningsøvelserne og hjemmetræningen på de fire punkter, som sørger for at aktivere mine muskler.

  Birthe Rosenberg Nielsen, 53 år

bubblemedia