Book en tid
Åben menu
 • Be Activated – få dit naturlige bevægemønster igen og slip af med dine smerter

Be Activated – få dit naturlige bevægemønster igen og slip af med dine smerter

Skader, smerter og overbelastninger kan komme fordi vores krop benytter sig af uhensigtsmæssige bevægemønstre i hverdagen og under træning. Det sætter vores krop i fare, og sker typisk fordi musklerne i din kropskerne, ikke fungerer tilstrækkelig og dermed er slukket for.

Når kroppen ikke bevæger sig efter sit naturlige bevægemønster, må din krop hele tiden kompensere for disse ikke-aktive muskler, altså benytte sig af andre muskler end det den er beregnet til – som følge af dette overbelastes kroppen med skader i led, muskler, sener mm.

Tænd for din krop igen

De ”slukkede muskler” i kroppen kan tændes igen med Be Actiavted, så musklerne i kroppen igen laver det arbejde de er bygget til, og kroppen derved får de rigtige bevægemønstre tilbage. Behandlingen foregår med simple tryk på din krop, der tænder for styrken og fleksibiliteten i de ”slukkede muskler”. Din krop vil igen kunne arbejde med den rigtige kraft og i det mønster den er programmeret til – endda mere effektivt.

Hjælp til selvhjælp 

Efter en behandling vil du kunne mærke effekten, men fordi du hele tiden udsættes for stimuli der kan sende dig tilbage i den gamle vane, vil du have brug for at skulle aktiveres igen. Som en del af behandlingen lærer du derfor selv at aktivere punkterne på kroppen. Det er ganske let, når man først har lært det og kan gøres lige meget hvor du er.

Læs om 39 årige Jacob – der ikke længere har brug for morfin for at kunne holde smerterne ud efter Be Activated

Idrætsskader

Vi oplever ofte idrætsudøvere - unge som gamle - der igen og igen bliver skadet.
Ved undersøgelse med Be Actiavated vil den bagvedliggende grund til de gentagne skader blive analyseret. Ved at lære teknikkerne fra Be Activated, kan du blive skadesfri og nedsætte risikoen for tilbagefald betragtelig - som en bonus oplever de fleste motionister og atleter også at kunne præstere bedre og at de får mere energi.

Uforbederlige muskelsmerter

Smerter der er uforbederlige til trods for mange og måske forskellige behandlinger, skyldes ofte at ÅRSAGEN TIL smerten kommer et andet sted fra. I stedet for at blive ved med at behandle og stresse på det der smerter, tager Be Activated udgangspunkt i hvorfor der ikke opleves en vedvarende bedring, og efter en grundig undersøgelse, aktives de ”slukkede muskler” så du igen bevæger din krop naturligt og smerterne minimeres.

Bliv en bedre udgave af dig selv!

Lærer du muskel-aktiveringsteknikkerne (Be Activated) vil du opleve hvordan din krop vil skifte fra en tilstand af spænding, smerte og nedsat styrke, til en stærk og afslappet tilstand med fremragende ydeevne!

Ring til receptionen og bestil en tid nu

Godt til:

 • skadesforebyggelse
 • uforbederlige smerter/skavanker
 • idrætsskader/skavanker
 • præstations forbedrende
 • fysisk/mental stress

Pris:

Første gang:

 • 60 min. kr. 599,- 

Efterfølgende:

 • 60 min. kr. 499,-
 • 45 min. kr. 399,-
 • 30 min. kr. 299,-
 • Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere.

  Det er det bedste, der er sket for mig. Fra at have problemer med at sove om natten, spise rigtigt mange smertestillende piller og have ondt i ryggen hele tiden til, at jeg nu KAN sove en hel nat uden problemer, er utroligt. Jeg tager ingen piller overhovedet og har ikke ondt mere. Jeg har fået meget mere energi og overskud. En helt igennem fantastisk behandling. Vil 100 % anbefale Be Activated!!!

   

   

  Karina Cornelsen

 • Mit liv er helt anderledes

  Da jeg startede ved Henrik Søndergaard (Be Activated fysioterapeut), havde jeg ondt i lænd og nedre dele af ryggen. Jeg har været sygemeldt fra mit arbejde som maler siden 1. august, men har haft ondt siden april måned.

  Men lad mig nu starte helt fra begyndelsen.

  Jeg har været super stresset i 10 måneder på familiefronten. Det kom alt sammen i orden i juni måned, alt er næsten perfekt, men stadig presset, og vi som familie prøver at få det bedste ud af det. I juli måned får min mor konstateret kræft, og hele min verden bryder helt sammen. Hun er nu blevet opereret og er startet på kemoterapi.

  Nå, men mit forløb startede ved Henrik Søndergaard i august. Han lavede nogle øvelser med mig, og hele min krop skreg af smerte; men det kom ikke til udtryk. Han trykkede mig bag ørerne og sagde bagefter: ”Hvor er du henne? Normalt vil folk vride sig af smerte og bede mig stoppe.” Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kunne mærke det; men jeg var et helt andet sted. Min verden var forsvundet, og jeg følte, jeg gik rundt som en zombie. 

  Vi lavede flere øvelser, og efter hver øvelse skulle jeg gå rundt i rummet og fortælle Henrik, hvad jeg følte. Det var mega grænseoverskridende til at starte med. Vi snakkede meget om, hvordan jeg havde det, og jeg begyndte at græde. Jeg lå nok og græd i 45 min.; men det var godt. Henrik er meget støttende og hører, hvad jeg siger.

  Jeg har grædt meget, været vred og skuffet over mig selv som person. Men jeg har knoklet videre med behandlinger. Henrik har en helt særlig evne til at få én til at slappe helt af og er super venlig at snakke med. Jeg har lov til at ligge og græde over livet, mens han trykker og laver øvelser.

  Jeg har nu været hos Henrik 4 gange, og mit liv er helt anderledes. Jeg er mere glad og kan løbe på trapper fra kælder til 2. sal uden at få ondt. Jeg er klar til at begynde at løbe igen, og jeg glæder mig.

  Henrik har vendt op og ned på mit liv. Han har fået mig til at tænke over, hvad jeg gør og ikke gør for at holde mig selv glad. En stor del har været at give afkald på et stressende selvstudie, og jeg har i samarbejde med mit arbejde ladet mig opsige. Jeg har været hjemme en uge nu uden at tænke på arbejde og studie og kan mærke, at når jeg kun har mig selv at tænke på fra kl. 7 til 16, så har jeg det faktisk godt. Jeg bearbejder de følelser, jeg har sloges med det sidste år, og jeg kan mærke, at jeg er ved at være hel igen, og det kan min familie også mærke.

  De samtaler, jeg har haft med Henrik, har rykket mig i den positive retning.

  Det, jeg har lært af dette forløb, har været, at jeg SKAL huske at lytte til min krop.

  Theresa

 •  Med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Jeg er 15 år og spiller fodbold. Jeg har døjet meget med ømhed i mine knæ i flere år.

  Jeg har været ved egen læge, der mente, det skyldtes, at mine knæskaller var ru på inderside. Jeg har været ved kiropraktor, der mente, smerterne skyldtes, at min inderste lårmuskel ikke var så udviklet som den yderste, og jeg derfor gik "indad" med knæene. En anden mente, det skyldtes, jeg var vokset meget på et år.

  Jeg er blevet scannet og har forsøgt med indlæg i skoene.

  Smerterne har været meget on & off, og det har været ret frustrerende - både for mig selv, men også for min fodboldtræner og mine holdkammerater. Jeg vidste aldrig, om jeg var kampklar - nogle gange vidste jeg det først på spilledagen.

  Ved et tilfælde hørte min mor om Henrik og Be Activated - og det har været min redning!

  Det viser sig, at det slet ikke er mine ben, der volder problemer, men manglede styrke fra hoften. Med få behandlinger og enkelte hjemmeøvelser bl.a. med vejrtrækning og selvaktivering er jeg nu fit for fight - og mærker slet ingen smerter.

  Derfor kan jeg klart anbefale denne behandlingsmulighed til andre.

   

   

  Laura, 15 år

 • Efter første behandling forsvandt smerterne

  Magnus spiller fodbold og havde i lang tid døjet med smerter på ydersiden af hofterne og lårene.

  Vi kontaktede Henrik Søndergaard, som er yderst kompetent indenfor sit fag. Han introducerede os for konceptet Be Activated, som Magnus med det samme responderede meget positivt på.

  Efter første behandling forsvandt smerterne, og Magnus fik nogle øvelser, som han skulle lave hver dag samt aktivere nogle trykpunkter. Efter anden behandling træner han nu tre gange om ugen plus kamp - uden smerter. Vi kan ud fra egen erfaring klart anbefale Be Activated. 

   

   

  Magnus, 14 år

 • Jeg er totalt fan !

  Jeg arbejder som fitnessinstruktør og træner selvfølgelig også i min fritid. Det var mig derfor en gåde at jeg blev ved med at få helt forfærdelig ondt i ryg og lænd. Almindelig fysioterapi, akupunktur og kiropraktor var over år prøvet af, uden nogen langtidseffekt. Så blev jeg 'prøveklud' hos Henrik. Fra første behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Efter 3 behandlinger var smerterne væk og min krop markant stærkere. Jeg anbefaler Be Activated til alle vores medlemmer, jeg er totalt fan!

  Kristine Rørbech Nortvig, 32 år

 • Fra at have ondt - til ingen smerte

  Jeg er elev på BGI Akademiet på håndboldlinjen. Jeg er rigtig glad for at have været så heldig at prøve Be Activated, da det har hjulpet mig med at komme af med min skinnebensbetændelse på bare fire behandlinger.

  Jeg er gået fra at have ondt, når jeg går, - til ingen smerte overhovedet, og til at jeg nu kan begynde at løbe igen.

  Mine øvelser derhjemme har bestået af vejrtrækningsøvelser og at trykke på kun to aktiveringspunkter på mig selv. Det er øvelser, der kan laves hvor som helst og når som helst, og det har gjort det meget lettere at få det gjort, når jeg har travlt.

   

   

  Pauline, 19 år

 • BeActivated har ændret min opfattelse af smerter i kroppen...

  Jeg havde længe haft ondt under fødderne ved gang og til træning. Trods utallige pauser fra træning, for at give kroppen ro, blev det ikke bedre. Efter bare 2-3 behandlinger, hvor åndedrættet og simple tryk ved hoftebenet blev aktiveret, forsvandt smerterne i og under fødder. For første gang i lang tid kunne jeg trække vejret helt ned i maven og det bedste af det hele var faktisk, at jeg oplevede en enorm lethed og afslapning i hele kroppen.  Når jeg i dag mærker træthed og smerter i kroppen sørger jeg for at lave vejrtrækningsøvelserne og hjemmetræningen på de fire punkter, som sørger for at aktivere mine muskler.

  Birthe Rosenberg Nielsen, 53 år

bubblemedia